Unit4 en Payt koppeling beschikbaar voor alle klanten

Met de koppeling tussen Unit4 Wholesale en Payt is de cirkel van samenwerking tussen Payt en Unit4 rond. Nu kunnen alle klanten van Unit4 gebruikmaken van de software van Payt voor debiteurenbeheer en financiering. De langdurige samenwerking tussen de twee softwarehuizen krijgt hiermee een officiële bezegeling.

Logisch verlengstuk van Unit4

Met de software van Unit4 bent u in staat meer toegevoegde waarde te bieden aan klanten. De software van Payt is daar een logisch verlengstuk van, omdat u daarmee minder inspanningen hoeft te verrichten om beter betaald te krijgen. Payt automatiseert uw debiteurenbeheer van de eerste factuur tot de laatste aanmaning. Met herinneringen op structurele basis zorgt Payt voor een hogere continuïteit in uw debiteurenproces.

Payt koppelt met

Unit4 Wholesale

Unit4 Business Suite

Unit4 Multivers

 
Als kwaliteitsregister voor mediators –het MfN-register– en als MfN-bureau vertrouwen wij en onze klanten op het professionele digitale factureringssysteem van Payt.nl. Mede door de koppeling met Unit4 levert ons dat overzicht en zeer efficiënte werkprocessen op.

mr. Judith Simon-Emaus, directeur Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Koppeling

De koppeling tussen Unit4 en de software van Payt is gebaseerd op de facturenstroom vanuit Unit4. De software van Payt pakt deze stroom automatisch op en zorgt er vervolgens voor dat het debiteurenbeheer van eerste factuur tot laatste aanmaning gestroomlijnd en inzichtelijk is. In één oogopslag is het duidelijk wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zich begeeft en welke facturen actie vereisen. Met de financieringsoplossing kunt u facturen vooruit laten betalen en zo direct geld vrijmaken voor groei.

Beter communiceren met uw klant

Bovenal faciliteert Payt de dialoog met uw klant door u de mogelijkheid te bieden om op factuurniveau met uw klanten van gedachten te wisselen. Dat stelt u in staat om te achterhalen waarom een klant zijn of haar factuur niet betaalt en daar adequaat op te reageren. Door de koppeling tussen Unit4 en Payt krijgt u beter betaald en kunt u meer tijd en moeite stoppen in de vraag van uw klant.

Andere voordelen van Payt

Automatische opvolging openstaande facturen

Het opvolgen van openstaande facturen is een tijdrovende bezigheid. Met Payt behoort deze intensieve klus tot het verleden.

Betalingsregeling treffen

De reden dat een factuur niet betaald wordt, is in de meeste gevallen geen onwil. Een betalingsregeling is een prettig alternatief voor een incassotraject.

Financiering

Uw openstaande facturen voorfinancieren tegen een aantrekkelijke rente van 5% tot 7%.

De rest van de voordelen voor een efficiënter debiteurenproces vindt u hier.

Bekijk alle voordelen

Meer informatie over de combinatie van Unit4 met Payt ontvangen? Download de brochure.

Controleer de volgende fouten:

  • {{error}}

Blijft deze fout onstaan, neemt u dan contact op met onze supportafdeling op telefoonnummer 085-0656744

Velden met * zijn verplicht