Payt accountancy software

Zijn te laat betaalde facturen een bron van zorgen? Of bent u veel tijd kwijt met mailen, bellen en herinneren om de betaling binnen te krijgen? Als accountant weet u als geen ander hoe belangrijk gezonde financiën zijn. En welke rol snelle betalingen en een goede cashflow daarin spelen. Zorg met Payt voor geautomatiseerd debiteurenbeheer met ruimte voor persoonlijk contact. Hiermee krijgt u facturen 30% sneller betaald*. En als wij bewezen hebben dat onze software u écht helpt? Dan kunt u gebruik maken van ons Certified Partnerprogramma. U bent dan voor uw klanten het eerste aanspreekpunt voor hun debiteurenbeheer. Daarmee kunt u ze ook op dit financieel gebied adviseren en ondersteunen. De accountancy software van Payt helpt u en uw klanten aan een betere liquiditeit. Lees hier meer over de mogelijkheden of download direct de Payt-brochure.
Payt accountancy software

Ruim 200 accountantskantoren vertrouwen dagelijks op Payt waaronder:

Een greep uit de mogelijkheden speciaal voor accountants:

Payt sluit naadloos aan

Welke software of pakketten u en uw klanten ook gebruiken: Payt is gekoppeld aan vrijwel alle boekhoud-, administratie- en facturatiesoftware.

Verkort de looptijd van openstaande facturen

Accountants krijgen meer dan 5% van de facturen pas betaald ná de laatste herinnering*. In 2019 krijgen accountants gemiddeld 41% van de facturen niet op tijd betaald. Krijg beter betaald door een geautomatiseerd herinneringstraject.

Persoonlijke ingestelde opvolging

Stel per debiteur de opvolging van facturen in en verwerk er afspraken en betaalregelingen in.

Download de brochure

Meer weten over de mogelijkheden van Payt voor uw accountants- of administratiekantoor? Download dan de brochure.

Persoonlijke benadering ondersteund met software

“Mensen gaan voor de cijfers. Dat is het onderscheidend vermogen van Afier en zal het ook altijd blijven.” Marc Oegema is een van de oprichters en eigenaars van Afier Accountants uit Tynaarlo. In hun dienstverlening krijgt het persoonlijke aspect altijd voorrang; juist in de zoektocht naar slimme tools en software. Het is voor Oegema dé reden dat ze hebben gekozen voor Payt. Marc: "Door Payt sturen we onze herinneringen nu op vaste tijdstippen. De software helpt ons bij het structureren van ons debiteurenproces, met behoud van persoonlijk contact.”

Lees meer over Afier en ontdek waarom deze accountant met Payt (samen)werkt

"Door Payt sturen we onze herinneringen nu op vaste tijdstippen. De software helpt ons bij het structureren van ons debiteurenproces, met behoud van persoonlijk contact."

Marc Oegema - Mede eigenaar

Betaalmonitor Payt

Hoe snel krijgen Nederlandse accountants- en administratiekantoren betaald? Payt en NLBeterBetaald kijken elk kwartaal naar het betaalgedrag in Nederland. Bij accountants neemt de betaalmoraal in het vierde kwartaal van 2019 iets toe; het verschil tussen de gestelde betaaltermijn en de daadwerkelijke betaaltermijn nam af. In het genoemde kwartaal moest de branche 6 dagen langer dan de gestelde betaaltermijn wachten op betaling. In het vierde kwartaal van 2018 was dat nog 8 dagen*. * Blijkt uit geanonimiseerde cijfers van Payt.

Help uw klanten met slimme financiën

Krijgen uw klanten hun facturen makkelijk en op tijd betaald? Word Payt Certified Partner en help uw klanten met een gestructureerd debiteurenproces, zodat zij zich vol op hun onderneming kunnen richten. Verbreed uw dienstverlening naar uw klanten met implementatie en gebruik van Payt, zelfs als gewenst uitvoering van debiteurenbeheer van uw klant.
Help uw klanten met slimme financiën

Brochure downloaden

Meer weten over wat Payt voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Download onze brochure

Velden met * zijn verplicht