Voor mondzorgprofessionals

Payt Healthcare

Als mondzorgprofessional kunt u ook gebruik maken van al het gemak dat Payt biedt. U kunt bijvoorbeeld uw facturen laten betalen via iDEAL, automatisch herinneringen versturen per mail en automatisch een kopie van de factuur beschikbaar stellen voor uw debiteur. Ook het afletteren wordt netjes geautomatiseerd in uw boekhouding. Het kan allemaal met de debiteurenbeheer software van Payt.

Het betaald krijgen van uw facturen is dus niet langer tijdrovend (indien u uw debiteurenbeheer zelf doet) of onnodig kostbaar (indien u dit via een factoring partner laat lopen)

Bespaar wel tot 80% op uw factoring kosten, dan wel op uw kostbare tijd, die u op dit moment aan het debiteurenbeheer besteedt.

Payt Healthcare
Payt.nl

Een greep uit de mogelijkheden speciaal voor de mondzorgprofessionals:

Betalen middels iDEAL;

Afletteren automatisch met bankkoppeling;

Automatisch herinneren;

Betalingsregelingen automatisch bewaakt;

Kopie factuur altijd beschikbaar en bijgevoegd;

Communicatie altijd inzichtelijk op één plek;

Volledige opvolging, ook van wanbetalers;

U behoudt 100% controle over het proces

Zo werkt het

Payt koppelt gemakkelijk met uw softwarepakket voor praktijkautomatisering. Uiteraard koppelen we met pakketten als Exquise, Exquise Next Generation, Simplex, Complan en OASE.

Uw declaraties worden automatisch netjes in uw boekhoudpakket (o.a. Twinfield of Exact Online) en in uw Payt omgeving gezet.

De facturen worden verzonden vanuit uw naam en met uw bedrijfslogo, voorzien van een iDEAL betaalknop. Betalingen komen uiteraard direct op uw bankrekening binnen. Geen derdengeldenrekening, geen samengevoegde betalingen, geen vertraging.

Het afletteren van uw facturen, met behulp van de bankkoppeling in uw boekhoudpakket, wordt ook ineens heel eenvoudig en verregaand geautomatiseerd. Alle facturen die niet op tijd betaald worden, worden automatisch opgevolgd vanuit uw Payt omgeving. U heeft hier geen omkijken naar. Ook eventuele incassozaken worden vanuit uw Payt omgeving verzorgd, waarbij u volledige controle houdt en waar gewenst de incassokosten kwijtscheldt zonder kosten en gedoe.

Wilt u de verzekerde zorg niet via de particulier laten lopen, dan is dit eenvoudig in te richten vanuit uw softwarepakket. Wij helpen u graag met het inrichten hiervan.

Het kan zijn dat een klant een inhoudelijke vraag heeft over de factuur of een betalingsregeling wil treffen. Deze meldingen komen netjes in een portaal terecht. Klantvragen kunnen wij voor u oppakken, maar uw assistente(n) of uzelf kunnen dat ook. Met andere woorden; u bepaalt welke onderdelen u wilt afnemen. Wij kunnen u volledig ontzorgen met geautomatiseerd debiteurenbeheer.

Voordelen van Payt voor mondzorgprofessionals

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Snellere betalingen

Vanwege slimme automatisering krijgt u uw geld aanzienlijk sneller betaald. Het automatisch toevoegen van een iDEAL-betaalknop aan uw factuur en het direct ontvangen van betalingen op uw rekening liggen hieraan ten grondslag.

Ontzorging

Laat onze software voor u werken. Wij ontzorgen u volledig of gedeeltelijk. Het is een afweging van nut en kosten. U beslist.

Kostenbesparing

Graag rekenen wij u voor hoeveel u kunt besparen ten opzichte van uw huidige situatie. In de meeste situaties kunnen wij tot 80% op uw jaarlijkse declaratiekosten besparen.

Brochure downloaden

Meer weten over wat Payt voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Download onze brochure

Velden met * zijn verplicht