Payt voor de uitzend- en detacheringsbranche

Bij Payt weten we dat uitzend- en detacheringsbureaus de salarissen voor uitzendkrachten en gedetacheerden moeten voorschieten en dat het vaak lang duurt voordat openstaande facturen worden betaald. Daarom bieden we ondernemers in deze branche de mogelijkheid om flexibele kredieten af te sluiten om die grote kostenpost te verkleinen. Plus: met onze automatiseringssoftware voor debiteurenbeheer zorgt u ervoor dat openstaande facturen sneller betaald worden. Lees hier meer over de mogelijkheden of download meteen de Payt-brochure.
Payt voor de uitzend- en detacheringsbranche

Onder meer deze uitzend- en detacheringsbureau’s profiteren van Payt:

Een greep uit de mogelijkheden speciaal voor detachering en uitzendbureaus:

Financiering van openstaande facturen

Bij Payt hebben we dé oplossing voor uitzend- en detacheringsbureau’s om hun grootste kostenpost te verkleinen: flexibele kredieten waarmee openstaande facturen gefinancierd kunnen worden. Zo creëert u samen met Payt, naar behoefte, meer financiële ruimte. Bijvoorbeeld om het bedrijf te laten groeien. Plus: voor het afsluiten van een debiteurenfinanciering binnen Payt is geen debiteurenverzekering vereist.

Verkorting van de looptijd van openstaande facturen

In de uitzend- en detacheringsbranche staan facturen gemiddeld meer dan 8 tot 12 weken open. Dankzij de mogelijkheden die onze automatiseringssoftware biedt, kunt u de looptijd van openstaande facturen aanzienlijk verkorten. Hoe Payt dat doet? Dat leest u hieronder in de praktijkcase.

Brochure downloaden

Meer weten over wat Payt voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Download onze brochure

Velden met * zijn verplicht